top of page

​​Brutărie completă în 30 m2

Vă propunem o schemă de organizare necesară unei brutării artizanale construite într-un spaÈ›iu de numai 30 m2, folosind echipamente profesionale Bongard.

​

Brutătie destinată brutăriilor și laboratoarelor ce produc de la 100 la 500 de kg de auat pe zi - aprox 1400 baghete folosind metoda de producție Paneotrad.

  1. Răcitor apă Bongard FONTO 60 - 60 litri/oră

  2. Dozator apă Bongard DOMIX 30

  3. Mixer Spiral Bongard SPIRAL 150 - de la 2,5 la 62,5 kg de făină

  4. Făinator automat Bongard PANEODUST

  5. Bongard PANEOTRAD EvO - echipament inovativ de divizare și formare aluat

  6. Dospitor Bongard BOREAL PANEOTRAD - 6 tăvi 400 x 600

  7. Cuptor vatră modular Bongard SOLEO EvO M4 - 4 etaje + 1 lift integrat

             sau

   7 bis. Cuptor vatră electric ORION EvO + 1 lift integrat

bottom of page