dacicaheroes6 nov. 20232 minDiferențele între Inoxul 304, 430 și 201 și Importanța Inoxului Alimentar 304 în Industria HorecaDiferențele dintre Inoxul 304, 430 și 201 Industria horeca se bazează pe materiale de calitate superioară pentru a asigura igienă și...
dacicaheroes6 mar. 20232 minCe este un abatitor?În bucătăriile profesionale, echipamentele frigorifice sunt la fel de importante ca și ingredientele. Fără ele, alimentele se pot...
dacicaheroes27 ian. 20231 minDe ce sunt echipamentele de panificatie Bongard superioare fata de alte branduri?Echipamentele de panificatie Bongard sunt considerate a fi printre cele mai bune din industrie. Acest lucru se datorează calității...
dacicaheroes23 ian. 20231 minDospitor profesional - Bongard BFEDospitorul Bongard BFE este un echipament profesional pentru brutarii și patiserii, perfect pentru a dospi aluatul în mod uniform și...