SERVICII DE CONSULTANȚĂ
Înaintea lansării
Definirea conceptului: definirea conceptului de afaceri pe baza produselor și serviciilor pe care intenționati să le furnizați si individualizarea liniilor de business
Analiză: estimarea realistă a costurilor si veniturilor potențiale, precum și a riscurilor asociate afacerii
Expertiză: Asigurarea unui design al spațiului funcțional, optim și în concordanță cu cerințele legislative aplicabile industriilor HORECA & Panificație
Managementul proiectului: Asistență în crearea planului de proiect și urmărirea implementării acestuia
Optimizarea operațiunilor:
Crearea proceselor și procedurilor de lucru
Identificarea oportunităților de creștere a vânzărilor
Identificarea oportunităților de optimizare a costurilor
Efectuarea de audituri pentru optimizarea serviciilor și a experienței de cumpărare oferite clienților: mystery shopping, audit operațional
Training
Instruirea personalului cu privire la procedurile de lucru:
Utilizarea optimă a echipamentelor
Tehnici:
De vânzare și interacțiune cu clienții pentru a le oferi acestora cea mai bună experiență de cumpărare