top of page
Caută

Orion EvO - Cuptor vatră electric


Cuptorul vatră Bongard Orion EvO este un cuptor profesional cu abur, potrivit pentru cofetării si patiserii.

Acesta are o capacitate mare de încălzire și poate găti până la 16 tavi simultan, ceea ce îl face ideal pentru cofetării sau patiserii cu volum mare de produse.

Cuptorul este echipat cu tehnologie avansată de control al aburului, care permite coacerea produselor în mod uniform și permite obținerea de rezultate de calitate superioară.

In plus, cuptorul are un sistem de curățare automată, care faciliteaza întreținerea și curățarea după utilizare. Design-ul modern și construcția din materiale de calitate asigură durabilitate și fiabilitate în utilizare.

Orion Evo are, de asemenea, o funcție de auto-diagnosticare, care permite detectarea și rezolvarea problemelor în mod rapid și eficient.

Controlul cuptorului poate fi efectuat prin intermediul unui ecran tactil, care ofera o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

In concluzie, cuptorul vatra Bongard Orion EVO este un echipament profesional cu performanțe ridicate, care oferă un control precis și consistent al aburului și care permite coacerea produselor în mod uniform.

Design-ul modern și tehnologia avansata fac din acest cuptor o alegere excelentă pentru orice cofetărie sau patiserie profesională.


Cuptorul Orion Evo alături de gama completă de echipamente profesionale BONGARD se regăsește în magazinul online Dacica.

21 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page