top of page
Caută

Mașină de întins aluatul Bongard Rhea

Actualizată în: 13 ian. 2023


Bongard Rhea este o mașină de modelat aluat, profesională și de înaltă calitate, utilizată în industria panificației pentru a crea diverse forme de pâine și produse de patiserie sau cofetărie.


Acest echipament este proiectat pentru a facilita procesul de modelare al aluatului, oferind o producție mai eficientă și un rezultat final mai consistent.


Unul dintre avantajele principale ale utilizării Bongard Rhea este că aceasta oferă o varietate de opțiuni de modelare, permițând producătorilor să creeze o gamă largă de produse.

De exemplu, poate fi utilizată pentru a modela aluatul în forme de pâine rotunde sau ovale, dar și pentru a crea diverse forme de produse de cofetărie, cum ar fi cornuri, chifle sau croissante.

Bongard Rhea este construită din materiale de calitate, care asigură o durabilitate crescută și o rezistență mai mare la uzură. Acest lucru înseamnă că mașina poate fi utilizată în mod regulat pentru perioade lungi de timp, fără a necesita întreținere sau reparații frecvente.


În plus, Bongard Rhea este proiectată pentru a fi ușor de utilizat și de curățat.

Include un panou de control simplu, care permite operatorilor să seteze parametrii de modelare în mod precis și are o structură deschisă, care facilitează curățarea și întreținerea.

În concluzie, Bongard Rhea este o alegere excelenta pentru orice producător care dorește să-și optimizeze procesul de modelare al aluatului și să ofere o gamă variată de produse de panificație de calitate.

Este o mașină fiabilă, durabilă și ușor de utilizat, care poate oferi beneficii semnificative pentru orice afacere din industria panificației.


O gasiți în shop-ul Dacica: BONGARD RHEA


Dacica Equipment Heroes este partener Bongard în România și oferă servicii dedicate industriilor HORECA și Panificație pentru creșterea eficienței și competitivității acestora: consultanță, vânzare echipamente și piese de schimb și pachete de mentenanță preventivă.10 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page