top of page
Caută

Dospitor profesional - Bongard BFE

Dospitorul Bongard BFE este un echipament profesional pentru brutarii și patiserii, perfect pentru a dospi aluatul în mod uniform și eficient.Acesta are o capacitate mare și poate procesa mai multe tavi simultan, ceea ce îl face ideal pentru bucătării cu volum mare de produse.

Dospitorul are un sistem avansat de control al temperaturii și umidității, care permite obținerea unui aluat perfect dospit, cu textură și consistență ideale.


Design-ul modern și construcția din materiale de calitate asigură durabilitate și fiabilitate în utilizare.

Dospitorul BFE are, de asemenea, o funcție de auto-diagnosticare, care permite detectarea și rezolvarea problemelor în mod rapid și eficient.


Controlul dospitorului poate fi efectuat prin intermediul unui ecran tactil, care oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat.


În concluzie, dospitorul Bongard BFE este un echipament profesional cu performanțe ridicate, care oferă un control precis și consistent al temperaturii și umidității și care permite dospirea aluatului în mod uniform și eficient.

Design-ul modern și tehnologia avansată fac din acest dospitor o alegere excelentă pentru orice brutărie sau patiserie profesională.


Link magazin online: Bongard BFE49 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page