top of page
Caută

BONGARD în ROMANIA prin Dacica Equipment Heroes


Dacica Equipment Heroes aduce gama completă Bongard în Romania.

O gama de echipamente premium destinate brutarilor și patiserilor de top ce doresc să pună preț pe calitatea produselor.

BONGARD, fondată în anul 1922 de către Oscar Bongard cu scopul principal de a recondiționa echipamentele de panificație ce fuseseră deteriorate în timpul Primului Război Mondial.

în 2022, Bongard a împlinit 100 de ani. Un secol de tradiție în domeniul panificației.

De la primul cuptor patentat în 1922 și până la echipamentele de ultima generație din zilele noastre, Bongard este acum alături de dvs. și în România.


De la o patiserie ori brutărie artizanala și până la cele industriale, Bongard oferă o gamă completă ce acoperă toate nevoile unui brutar sau patiser.


Gama Bongard include:

- echipamente manuale și automatizate pentru producții mari și mici

- mașini prelucrare și frământare aluat

- cuptoare punte, cuptoare rotative și cuptoare ventilate

- dospitoare, pre dospitoare, unități de congelare rapidă - blast freezer

- grupuri automatizate - baghete, chifle mici, pizza etc.

Cu o rețea de 350 de oameni în vânzări și tehnicieni în Franța și 450 de oameni în vânzări și tehnicieni în întreaga lume, BONGARD își dovedește hotărârea de a se concentra pe calitatea serviciilor și receptivitatea față de clienți: non-stop, șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an.


Dacica Equipment Heroes vă pune la dispoziție aceasta gamă premium din domeniul panificației, nu doar ca și achiziție ci și prin gestionarea la înalte standarde de calitate a echipamentelor pe toată durata ciclului lor de viață, contribuind astfel la creșterea eficienței și competitivității.


Toate echipamentele le gasiti aici în shop-ul Dacica.



134 afișări0 comentarii
bottom of page